smårätter

Ostron

Välj mellan: Ostron naturella , Ostron med Ponzu och Spicy Ostron /30 - 40

Foie Gras

Anklever - butternut squash - rödvin & fikon /125

Pulpo

Åttaarmad bläckfisk - aioli - svamp /105

råbiff

Nöt & vilt - äggula - emulsion /115

Fläsk

Fläsksida - rödkål - småmorötter /112

Vilt

säsongens vilda - blåbär & lingon - säsongens svampar /125

Skog

Svampconsommé - nudlar - Shanghai pak choi /105

kammussla

kammussla - puylinser - tryffel /70

Varm Sashimi

Lax - varm sojamarinad - forellrom /110

Bakad fläsksida

Jordärtskocka, rabarber, säsongens örter /108

Krispiga risbollar

Gruyere - shitake - chilicremé /95

DESSERT

Creme brulee

Dumle - vitchoklad - blåbär /120

Höstens bär

Säsongens bär - maräng - glass /120

KVÄLLENS KAFFEGODIS

Kvällens godsak till kaffet/55

MAKIMONO (RULLAR)

Mushroom omelette roll

Tamago - svamp - spenat /98 / 185

spicy tuna / veggie

Tempurafriterad rulle med tonfisk/veggie, gurka och gräslök. Japansk chilimajonnäs/98 / 185

Ebi Fly Roll

Pankofriterad havskräfta - tartarsås med tonkatsu - s¬omennudlar /98 / 185

Salmon tartar roll

Laxtartar - miso- & limemajonnäs - wonton /98 / 185

Scallop roll

Halstrad kammussla - pumpa - gröna blad /105 / 195

MIX

NIGIRI MORIAWASE

Sushikockens val av nigiribitar 4/8/12 bitar /90/165/228

SASHIMI MORIAWASE

Sushikockens val av fiskfiléer liten / stor /145 / 245

Sushi Bowl Hav

Dagens blandade fisk på sushiris med algsallad, avokado, mango, blandade grönsaker, chilimajonnäs och nötcrisp /170

Sushi Bowl Vegetarisk

Marinerad tofu på sushiris med algsallad, avokado, mango, blandade grönsaker, chilimajonnäs och nötcrisp /170

COMBO MORIAWASE - för 2 personer

Sushikockens stora urval av kvällens bästa sushi och sashimibitar. För två personer./438

TEMAKI

Tuna temaki

Marinerad tonfisk - avokado - hackad wasabi /58

Salmon temaki

Laxtartar - gurka - forellrom /58

Veggie temaki

Svamp - pumpa - spenat /58

CHAMPAGNE

Egly-ouriet Brut

Tradition Grand Cru, Champagne/

Perrier Jouet, Belle Epoque

2007/

Veuve Clicquot, Rose

/

La Grand Dame

Brut 2004/

Krug

Brut Grande Cuvée/

G.H. Mumm

Cordon Rouge /

Veuve Clicquot

Ponsardin Brut, Frankrike /

Dom Pérignon

Vintage 2006/

Philipponnat

Blanc de Noirs/

SAKE

Suehiro Yamahai

Junmai, Serveras Varm/

Dassai 39

Junmai Daiginjyo/

Umeshu

Choya 3 years/

Dewazakura Omachi

Junmai Ginjo/

Yuzushu

/

VITT VIN

Toni

Soellner, Grüner Veltliner, Niederrösterreich, Österrike /

Ein Zwei Dry

Riesling, Rheingau, Tyskland /

Ein zwei zero alkoholfri

Riesling, Rheingau, Tyskland/

Laurent Miquel

Albarino, Languedoc, Frankrike /

Laroche Bourgogne Réserve

Chardonnay, AOC Bourgogne, Frankrike/

Paracombe Pinot Gris

Pinot Gris - Adelaide Hills, Australien /

Boschendal Sommelier Selection

Chenin Blanc, Coastal region, Sydafrika /

Cape Mentell

Sauvignon Blanc, Semillion, Margaret River, Australien /

Tahbilk Roussane Marsanne Viogner

Central Victoria, Australien/

ROSÉ VIN

Loimer

Zweigelt, Pinot noir, Niederrösterreich, Österrike /

RÖTT VIN

Brancaia Tre 2013

Sangiovese, Merlot, Cab. Sauv. Toscana, Italien /

Suri Barbera D´asti Villa Giada

Barbera, Piemonte, Italien /

Ghost Pines

Zinfandel, Kaliforninen, USA /

Paracombe The Reuben 2012

Cab Sav, Malbec, Cab Franc, shiraz, Adelaide Hills, Australien /

Cloudy Bay

Pinot Noir, Marlborough, Nya Zeeland /

Tabali Reserva Especial

Pinot Noir, Limari, Chile /

20 barrels conu sur

Syrah, Limari Valley, Chile/